HTML

Szellem a gépben

Szűts Zoltán blogja a közösségi médiáról, internetes kommunikációról, képernyőről olvasható szövegről és populáris kultúráról. A témák gyakran kapcsolódnak a KJF Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéken tartott kurzusaimhoz.

Workshop Twitter Feed

Friss topikok

  • DIY: Hejj, szülinapos, lesz élő közvetítés holnap? (2011.04.07. 22:21) Minden út a felhőbe vezet? Workshop
  • DIY: Jövő kedden újra wikisprint a Műcsarnokban, izgalmas, sokoldalú (kisebbségi) témával. Bővebb infó ... (2011.04.06. 00:55) A McLuhan wikisprint
  • SZNR: Gratulálunk az induló blogodhoz!R, Cs, N (2011.04.02. 18:24) Tron Legacy

Linkblog

Archívum

Markmyprofessor

2011.04.07. 12:55 szellemagepben

A közösségi média jó, mert teret ad a civileknek.

A közösségi média rossz, mert teret ad a civileknek.

Nemrég az egyik kereskedelmi televízió a felsőoktatási intézmények rangsoráról készített riportjában a http://markmyprofessor.com/ oldalra hivatkozott, hogy ez alapján dönthetnek az érdekeltek a továbbtanulásról. Az oldalon névtelenül lehet osztályozni az oktatókat.

Hogy eldönthessük, mennyire hiteles, érdemes megnézni a legszexibb oktatók kategóriát, és rákeresni a nevekre a Google képekben. Tanulságos lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szellemagepben.blog.hu/api/trackback/id/tr952807025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása